Cum cumpar?

Site-ul www.elcubano.ro isi propune sa ofere cea mai buna experienta de achizitie online a produselor din sfera tutunului, alcoolului, esentelor, etc.

*Comanda minima este de 100 de lei

Cosul de cumparaturi

Navigand pe site, puteti selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati si le puteti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul „Cumpara”. Butonul respectiv se afla in dreptul fiecarui produs de pe site. Puteti adauga in cos oricate produse doriti, folosind procedeul descris mai sus. Daca doriti mai multe bucati dintr-un anumit produs, in campul in care este indicata cantitatea, modificati cu numarul de bucati dorite, apoi apasati butonul „Actualizeaza cosul”. Pentru a elimina un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, apasati butonul „Sterge articol” situat in tabelul de comanda.

Cum plasez o comanda?

Comenzile se pot face: Online la orice ora*

  1. Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detineti un cont El Cubano Daca vreti sa va faceti un cont nou, puteti introduce produsele in cosul de cumparaturi, iar la adaugarea datelor personale, bifati “Creaza cont pentru a-l folosi si mai tarziu”, introducand parola dvs.
  2. Dupa ce ati selectat produsele pe care doriti sa le cumparati, va rugam sa completati numele, adresa de livrare si metoda de plata. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu *.
  3. Dupa ce ati urmat pasii descrisi mai sus, recititi cu atentie datele introduse si apasati pe butonul “Trimite comanda”.
  4. Veti primi un email de confirmare in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie e-mail-ul respectiv.
  5. Daca v-ati inregistrat, o data completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dvs. si nu va mai fi nevoie sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livrare.

Cum puteti modifica sau anula comanda?

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii „Finalizare comanda”, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le cumparati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata. Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda, numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, scriindu-ne la adresa [email protected]

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezitati sa ne contactati!

E-mail: [email protected]

Telefon: +40 728 350 280

Suntem aici pentru tine!