Criza țigărilor Black Stone în România

Black Stone

Introduse în 1997, țigările de foi (cigarillos) Black Stone au devenit rapid remarcate datorită experienței unice pe care o oferă.

Combinând o istorie de 160 de ani cu un amestec de patru tipuri de tutun de pipă, Swisher a reușit să găsească echilibrul perfect între tărie și aromă, creând o țigară preferată de majoritatea fumătorilor.

Experimentând de-a lungul vremii cu mai multe formate și denumiri, Swisher a optat (în Europa) pentru pachetul de 5 țigări de foi cu muștiuc (tip) de plastic.

Ele se găsesc acum sub următoarele denumiri: Black Stone Amber (Vanilla), Black Stone Garnet (Wine) și Black Stone Ruby (Cherry).

Din păcate, un cumul de factori precum procesul de mutare al fabricii Swisher din Statele Unite ale Americii în Republica Dominicană, criza sanitară covid-19, cât și cererea crescută a dus la consumarea stocurilor de Black Stone Ruby (încă din februarie anul acesta) disponibile în România. Mai mult decât atât, stocurile de Black Stone Garnet urmează să se termine zilele ce urmează.

Se estimează că abia în toamnă există șanse ca țigările de foi Black Stone să apară din nou în magazinele din România.

Lasă un comentariu